Related Posts with Thumbnails
RSS
email

Bosan


Suppose to be aku dah tido time ni.. masuk tido quite awal sebab takde benda nak wat.. tengok tv pun takde cerita yg best.. Selesai solat Isyak tadi konon nak tido. Baring-baring atas katil tapi mata ni taknak lena. Lastly, aku bangun online semula.

Hmmm.. apa nak jadi dengan hidup aku nih..

Bookmark and Share

3 comments:

Menyelami Lautan Hati Seorang Wanita said...

Jangan bosan,banyak perkara menarik yang boleh kita lakukan dalam hidup ini. Namun kita sendiri yang kena ciptanya agar sesuai dengan kehendak dan keinginan kita.

Fahmi Shukur said...

Dah sihat Ummi? :-)

Menyelami Lautan Hati Seorang Wanita said...

Soalan subjektif ni payah nak jawap. Jawapannya ada kat sini http://hati-seorang-ummi.blogspot.com/2010/02/syukur-ya-allah.html

Post a Comment